Cava Conde de Haro tvoria odrody 90%Viura a 10% Malvasía. Vinohrady sú v tej istej zóne, ako vinohrady Prado Enea. Sú vysoko položené, orientované na sever, aby vysoké telpoty nenarušili jemnú ovocnú rovnováhu aróm v Cava.
Hrozná sa oberajú v treťom týždni v mesiaci september. Ručný zber musí byť v max 15 Kg bedničkách aby bola rešpektovaná integrita hrozien. Po procese ručného triedenia pokračujú hrozná do lisu, kde sa lisujú hrozná s minimálnym tlakom, aby bol dodržaná maximálna kvalita. Výroba- Mušt fermentuje v 1000 litrových kadiach z dubového dreva až do apríla. Potom sa vyprovokuje druhotná fermentácia vo fľaši a dozrieva minimálne ďalších 14 mesiacov. jemné perlenie, tóny medu, vanilky v nose, ovocné tóny v ústach s dlhou dochuťou. Má veľký potenciál zretia vo fľaši.
Vinárstvo Muga sa nachádza v historickej časti Barrio de La Estación de Haro, a jeho budovy sú postavené na pôvodných dvesto rokov starých budovách.