Víno las Gravas tvoria odrody Monastrell, Syah a v ročníku 2008 už nová odroda, Garnacha. Percento každého sa mení z roka na rok. Väčšinou dominuje odroda Monastrell s viac ako 50 percenatmi. Po odstopkovaní sa každá odroda presunie do podzemných 6000 litrových kadí, kde odpočíva na vlastných šupkách 10-15 dní pri teplote 28ºC. Malolaktická fermentácia prebieha v nových 500 litrových francúzskych dubových sudoch, po dobu minimálne 18 až 20 mesiacov. Víno sa neskôr fľaškuje bez filtrácie. Ročník 2015 ohodnotil WA 94 bodmi!
Farba: svetlá višňová, bordový okraj
Nos: zrelé ovocie, sladké korenie, krémový dub, expresívne, minerálne
Ústa: plné chuti, ovocné, toastové, zaoblené taníny
Písal sa rok 1941, kedy Don José Sánchez-Cerezo kúpil farmu Casa Castillo, aby na kopcoch mohol pestovať rozmarín.